Abonare la google news

Bragadiru intră în carantină în această seară! Rata de infectare a ajuns la 6,46 cazuri la mia de locuitori

Din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, localitatea Bragadiru din județul Ilfov va intra în carantină din această seară, iar măsura va rămâne în vigoare 14 zile.

Bragadiru va intra în această seară la ora 22:00 în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. Potrivit informațiilor transmise de autorități, rata de incidență a ajuns deja la 6,49 la mia de locuitori, motiv pentru care a fost nevoie de măsura carantinării localității.

Prefectul județului Ilfov, Daniel Zamfir, a declarat la Digi24 că deplasarea în localitate și în afara e va fi permisă doar pe baza declarației pe proprie răspundere, a legitimației de serviciu sau a adeverinței de salariat. Locuitorii au primit mesaj pe RO ALERT cu privire la măsura carantinării localității Bragadiru.

Citeste si:  Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării. "Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!"

„Alertă Extremă
ATENȚIE! În orașul Bragadiru, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire al noului coronavirus (SARS-CoV-2), începând cu data de 15.03.2021, ora 22:00, se instituie măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile.
Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! Purtați corect MASCA DE PROTECȚIE, păstrați DISTANȚA și evitați zonele aglomerate! Mențineți igiena MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din jur să respecte regulile!” a fost mesajul transmis de RO ALERT.

Citeste si:  Nicu Vlad, reales președinte al FR de Haltere! În această lun candidează și la șefia federației internaționale, care este la un pas de desființare

București este la limită. Se previne carantinarea Capitalei

Situația din București este la limită. Capitala continuă să înregistreze cel mai mare număr de noi infectări. În acest context, poate urma o carantinare a orașului, însă Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că se încearcă prevenirea acestei măsuri drastice.

Capitala continuă să raporteze cele mai multe cazuri noi de coronavirus, peste 1.100, practic un sfert din numărul total al cazurilor noi de COVID înregistrate la nivel național în ultimele 24 de ore. Bucureștiul a ajuns la o rată de incidență de 3,98 la 1.000 de locuitori.„Dacă pot fi luate măsuri suplimentare de prevenire a carantinării, le vom adopta. Vom discuta împreună cu DSP și cu ceilalți factori să vedem dacă se impun măsuri. Nu am pregătit un set de măsuri pentru așa ceva. Dacă vedem că setul de date și previziunile se îndreaptă către carantinare vom discuta dacă pot fi luate măsuri”, declarat Alin Stoica, la Antena 3.
Citeste articolul pe Cancan

 10 total views