Abonare la google news

Bolt Food, disponibilă în Huawei AppGallery

Bolt a fost unul dintre primele branduri importante care s-a alăturat magazinului de aplicaţii AppGallery, înregistrând aproape 4 milioane de descărcări ale aplicaţiei. 

Bolt Food este prima aplicaţie de livrare la nivel regional complet integrată cu HMS. Aplicaţia este cea mai recentă dintr-un număr tot mai mare de aplicaţii create sau adaptate special pentru consumatorii care utilizează cele mai noi dispozitive HMS Huawei, cum ar fi seria P40, Mate 40 sau Mate 30.

Citeste si:  Modificări la vaccinul Pfizer. Informaţia vitală care schimbă tot ce ştiai despre acest antidot

Integrarea aplicaţiei Bolt Food marchează o etapă importantă pentru ambele companii, care răspund direct nevoilor consumatorilor într-un moment marcat de o cerere fără precedent. Au existat peste 2.000 de solicitări de la utilizatori pentru integrarea Bolt Food în AppGallery.

Aplicaţia Bolt Food este prezentă în 20 de ţări şi se dezvoltă rapid, având nevoie de doar un an pentru a se extinde, spre deosebire de aplicaţiile concurente care au avut nevoie de câţiva ani.

Citeste si:  O demonstraţie din Bristol a degenerat în violenţe. Protestatarii au atacat o secție de poliție, mai mulți polițiști au fost răniți

Bolt Food poate fi descărcată acum din AppGallery.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul