marți 18 ianuarie 2:46 PM

Abonare la google news

Boloni, acontat de un club din Liga 1. Oferta i-a fost pusă pe masă, iar antrenorul a dat un răspuns care i-a năucit


Ladislau Boloni ține în continuare în joc de glezne Federația Română de Fotbal în legătură cu eventuala preluare de către el a poziției de selecționer al României. La modul cum se prezintă situația în acest moment, există șanse destul de mari ca mutarea să nu se mai realizeze, iar FRF să se reorienteze către Edi Iordănescu sau Adrian Mutu.


Ceea ce nu ar reprezenta neapărat o mare problemă pentru Boloni. Tehnicianul în vârstă de 68 de ani nu duce lipsă de ofere și ar putea antrena în viitorul apropiat chiar în Liga 1. Este știut deja de mai mult timp interesul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe pentru românul de origine maghiară.

Ladislau Boloni este impresionat de proiectul de la Sepsi și nu exclude o colaborare cu covăsnenii

Patronul echipei covăsnene, Laszlo Dioszegi, chiar a recunoscut că a avut discuții cu Boloni în ultimele luni și a dezvăluit că acesta a fost încântat de ce a văzut la clubul alb-roșu.

Astfel, deși este exclus în acest moment, fostul antrenor al lui Panathinaikos i-a lăsat de înțeles lui Dioszegi că sunt șanse foarte mari să vină la Sepsi în viitorul nu foarte depărtat.

Eu am vorbit cu el și săptămâna trecută. Eu consider că este un antrenor care merită să conducă naționala României. Nu știu de ce s-au împotmolit negocierile, n-am vrut să întreb. Nu știu cât de multe șanse sunt. Nu l-am auzit foarte entuziasmat când am vorbit ultima oară cu el. El e un tip foarte meticulos și se gândește la orice.

Da, am avut discuții pentru venirea lui la Sepsi în trecut, dar n-am ajuns să vorbim de contract. Eu pur și simplu l-am întrebat dacă se poate să vină vreodată la Sfântu Gheorghe. A zis că nu vede acum posibilitatea de a veni, asta a fost în vară. Nu se știe, la anul sau peste doi ani are în vedere să vină la noi. Îi place tot ce a văzut aici. În viitorul apropiat o să vină și o să discutăm. Nu neapărat antrenor, poate președinte, director executiv, numai să fie aici lângă noi”, a spus Laszlo Dioszegi potrivit sport.ro.

Nu este singura mare lovitură încercată de Sepsi

Astfel, devine din ce în ce mai clar că cei de la Sepsi Sf. Gheorghe au în minte un plan prin care să aducă echipa poate chiar în lupta pentru titlu în următoarele sezoane. Și se pare că dispun și de fondurile necesare pentru a face acest lucru.

Clubul covăsnean a adus în ultimii ani fotbaliști extrem de valoroși, dar și un antrenor foarte experimentat și validat de rezultate în fotbalul românesc, în persoana lui Cristiano Bergodi. Acum se pare că Dioszegi vrea să ajungă la nivelul următor și să aducă la echipă un alt gen de fotbaliști, cu un statut mai înalt în România.

Omul de afaceri a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Constantin Budescu. Liber de contract după despărțirea de FCSB, „magicianul” este foarte aproape de a semna un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Playsport.ro