vineri 3 decembrie 12:33 AM

Abonare la google news

Bogdan Vătăjelu, cu gândul la campionat, după calificarea în semifinalele Cupei României: „Așa cum ne «place», dăm mereu cu piciorul oportunităților”


Bogdan Vătăjelu, fundașul stânga în vârstă de 28 de ani al Universității Craiova, a vorbit despre situația echipei sale atât în Cupa României, cât și în Liga 1.


Universitatea Craiova a întâlnit CSO Filiași, echipă din Liga 3, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României și a învins cu scorul e 3-0, după golurile marcate de către Elvir Koljic, în minutul 24, Andrei Ivan, în minutul 29, și Gustavo, în minutul 63.

La finalul acestei partide, Bogdan Vătăjelu a declarat scurt și la obiect că pentru Universitatea Craiova Cupa României reprezintă un obiectiv important, dar oltenii rămân cu picioarele pe pământ.

Bogdan Vătăjelu, după CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3, în Cupa României

Bogdan Vătăjelu consideră că oltenii trebuie să câștige Cupa României, însă nu subestimează celelalte echipe calificate în semifinale. În ceea ce privește campionatul, fundașul speră ca oltenii să redreseze corabia.

„Ne-am chinuit să găsim golul, însă după aceea cred ca a fost puțin mai ușor și am reușit să marcăm. Sigur că ne-am dori să trecem mai departe, Cupa este un obiectiv. Nici la campionat nu renunțăm, trebuie să luptăm până nu vom mai avea șanse matematice. Orice adversar cred că va fi dificil (n.r. în semifinalele Cupei României). Sunt echipe acolo, Sepsi, Voluntari, FC Argeș, cu care am avut meciuri dificile.

Am pierdut și la început foarte multe puncte cu echipe cu care nu ar fi trebuit să pierdem. Avem deja trei înfrângeri. Desigur, problema e la noi. Nu am fost concentrați îndeajuns încât să gestionăm anumite momente din meciuri. Trebuie să ne revenim.

(n.r. despre următoarea partidă din campionat) Partidele cu Botoșani întotdeauna au fost dificile. E o echipă care are calitate, care mereu găsește jucători cu calitate și e o echipă care joacă fără presiune. Întotdeauna le iese jocul, dar noi sperăm să mergem să facem ce nu am reușit în alte meciuri adică să punem presiune pe ei.

(n.r. Laurențiu Reghecampf a declarat că s-a enervat rău în meciul trecut cu FCSB din cauza ratărilor) A doua repriză a fost o repriză foarte bună pentru noi, dar așa cum știm noi și cum ne «place» dăm mereu cu piciorul oportunităților, nu am fructificat ocazii și FCSB ne-a dat gol. Ne dorim să fim mai pragmatici și să câștigăm și noi, dar mai ales să nu mai primim gol, pentru că primim gol meci de meci”, a spus Bogdan Vătăjelu, la flash-interviurile de după meci.

Prosport.ro