Abonare la google news

Bogdan Pivariu a refuzat funcția de președinte al Asociației comunelor din Cluj. A fost ales Radu Florin Abrudan

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a refuzat funcția de președinte al Asociației Comunelor din Cluj. Asociația l-a ales în această funcție pe Radu Florin Abrudan, primarul din Ciucea. 

Fostul președinte Ovidiu Colceriu, primarul din Sânpaul, s-a retras și nu a mai candidat, ca urmare a unor tensiuni. 

Prima propunere pentru funcția de președinte a fost Bogdan Pivariu, primarul din Florești, dar acesta a refuzat din lipsă de timp, gestionarea comunei mamut de lângă Cluj-Napoca, cu 70.000 de locuitori, fiind consumatoare de timp. .

Citeste si:  Antrenorul Simonei Halep, de acord cu criticile dure la adresa Roxanei Mărăcineanu: „Este răspunsul anului!"

Bogdan Pivariu a fost ales prim vicepreședinte al Asociației Comunelor din Cluj. 

Președinte a fost ales Radu Florin Abrudan, primarul din Ciuce. 

Alegerile s-au organizat la Hotel Termal din Băile Felix, scrie Apuseni.info.

La eveniment au participat Gheorghe Iancu – primarul din Căpușu Mare, Cristinel Popa – primarul din Ciurila, Gheorghe Boca – primarul din Poieni, Emil Cârhaț – primarul din Bonțida, Lehene Sorin Gelu – primarul din Aghireșu, Gelu Topan – primarul din Gilău și Silviu Boldor – primarul din Cășeiu.

Citeste si:  Declarație comună a președinților României, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei și Slovaciei prin care o felicită pe Maia Sandu pentru învestirea ca președinte al Republicii Moldova

Citeste articolul pe Stiridecluj

 18 total views