marți 19 octombrie 6:00 PM

Abonare la google news

Bogdan Mara asigură că situația financiară de la CFR Cluj s-a îndreptat: „Jucătorii mai au de primit un singur salariu!”

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația financiară din cadrul clubului și a asigurat că datoriile au fost achitate.


Oficialul clubului din Gruia a anunțat că CFR Cluj și-a achitat o mare parte dintre datoriile externe, cât și cele către jucători.

Bogdan Mara a dezvăluit că jucătorii de la CFR Cluj au rămas cu un singur salariu restant, cel pe luna septembrie.


Bogdan Mara asigură că situația financiară de la CFR Cluj s-a îndreptat

Bogdan Mara s-a arătat destul de optimist și încrezător în ceea ce privește rezolvarea problemelor financiare din Gruia.

„S-a plătit o mare parte dintre datorii. S-au dat și bonusurile jucătorilor pe care le aveau restante de mult timp, pentru sezonul trecut. Am rezolvat foarte multe din datoriile din urmă. Jucătorii mai au de primit un singur salariu, pe luna septembrie.

Lucrurile nu stau așa cum sunt aruncate prin ziare. Toată lumea a fost înțelegătoare. Trebuia să fim la zi cu datoriile până la 30 septembrie, pentru monitorizarea UEFA”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Recent, clubul CFR Cluj a obținut un împrumut de 800 de mii de euro, însă acești bani nu au fost suficienți pentru achitarea datoriilor. Numai rezilierea contractului lui Marius Șumudică, antrenor plecat cu scandal din Gruia, și a staff-ului său a costat aproximativ 400 de mii de euro.

„Cu CFR am bătut palma, dar în ultima perioadă m-am concentrat pe acest proiect. Pentru mine, faptul că am bătut palma e suficient, înseamnă că e totul sigur, clar.

Mă pot gândi și la plecare din acest moment, dar ea se va produce în momentul în care ANAD va avea asigurată o continuitate, iar Guvernul va desemna un nou conducător”, a spus Cristi Balaj, potrivit GSP.

Prosport.ro


Stirile.eu