miercuri 21 aprilie 5:01 PM

Abonare la google news

Boc spune că nu a intervenit niciodată la U Cluj, în luarea deciziilor: Echipa va promova în Liga 1 și va juca în cupele europene


Primarul Emil Boc spune că niciodată nu a intervenit în luarea deciziilor la U Cluj și nu a cerut folosirea vreunui jucător. Declarația a fost făcută fără a fi întrebat sau acuzat de cineva.


Primarul a spus în Consiliul Local că nu este de acord ca CFR Cluj să primească bani publici și că echipa Clujului este Universitatea.

Avem clubul Universitatea, care este produsul Clujului universitare, a ecosistemului universitar, unde vom asigura susținerea financiară. Noi suntem acolo cei care contribuim cu cea mai mare sumă, pentru a-și continua parcursul spre Divizia A. Eu sunt convins că U Cluj va ajunge în Divizia A și va ajunge la o reprezentare chiar europeană.

La CFR Cluj abordarea a fost că resursele publice, banii clujenilor nu sunt necesari acolo, nu aduc plus valoare. Acolo este o resursă privată investită, care acoperă necesarul. Nu vreau să devin și eu patron de fotbal la CFR, să spun cine să dea penalty -uri. Luați-o sub formă de glumă. Niciodată nu ne-am amestecat la nicio echipă din oraș pentru a decide nici măcar un jucător dacă să fie cooptat la club sau nu, cu atât mai mult în managementul administrativ. A fost o glumă ca să înțeleagă cei de la presă ca nu cumva e o idee că vrea cineva să interfereze cu procesul decizional și fotbalistic de la CFR Cluj. Nici măcar la U Cluj nu am intervenit niciodată și nici nu voi interveni pentru că nu mă pricep la decizii care țin de fotbal. Ne putem pricepe la asigurarea suportului financiar pentru U Cluj. La CFR Cluj, azi, nu e nevoie”, a spus primarul Emil Boc. 

Stiridecluj