sâmbătă 5 iunie 1:00 PM

Abonare la google news

Bobana Klikovac: „Eu vreau să fac performanță, nu joc handbal cu frumusețea”

Pivotul Bobana Klikovac (25 de ani) se transferă în această vară de la Gloria Buzău la SCM Rm. Vâlcea.


Internaționala din Muntenegru este deja la al patrulea an în România.

Norvegianca Maren Aardahl a decis să se întoarcă mai aproape de acasă și a semnat cu Odense. Astfel, după ce discuțiile cu internaționala Lorena Ostase au eșuat din nou, Vâlcea a adus-o pe Bobana Klikovac.


Bobana Klikovac: „Eu vreau să fac performanță, nu joc handbal cu frumusețea”

Internaționala muntenegreancă a explicat motivele pentru care va merge la Râmnicu Vâlcea. „Am venit la Vâlcea pentru că vreau să joc handbal de calitate. Am venit la o echipă care face performanță, care joacă în cupele europene și care este un club serios. Când am avut de la impresarul meu oferta de la Vâlcea, am realizat că este ce îmi doresc. Vâlcea nu se gândește niciodată la locul 2, cred că sezonul viitor vom încerca să câștigăm Liga Europeană, iar în campionat să luăm o medalie”.

Catalogată de fani și presă ca fiind o „bombă sexi”, Bobana vrea să fie apreciată în special ca sportiv. „Este un compliment foarte frumos, dar, în primul rând eu cred că sunt un jucător bun și asta este cel mai important. Nu joc handbal cu frumusețea, eu vreau să fac performanță”.

La Rm. Vâlcea, Klikovac își va regăsi prietenele de la SCM Craiova, pe sârboaicele Jelena Trifunovic și Zeljka Nikolic. „Am jucat cu ele la Craiova și am rămas prietene în continuare. Ele au avut mare rol în decizia mea de a veni la Vâlcea”.

Bobana Klikovac a ajuns prima dată în România în 2017, la Craiova, cu care a câștigat Cupa EHF. Pivotul a mai jucat la Ferencvaros Budapesta, a revenit la Craiova, iar sezonul acesta a evoluat la Buzău.

Muntenegreanca face un cuplu reușit cu voleibalistul Răzvan Olteanu, component al echipei naționale. „Sunt de 3 ani aici, iubitul meu Răzvan și familia lui mă ajută foarte mult și așa am ajuns să vorbesc română. Îmi doresc să mă stabilesc în România și din acest motiv vreau să vorbesc limba română foarte bine”.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !