Abonare la google news

Blat la Survivor România?! Războinicilor nu le-a venit să creadă. Ce s-a întâmplat? „O sa-i dea punctele”

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Survivor România. Un scandal uriaș a pornit după al doilea joc de imunitate al săptămânii, din cauza faptului că Maria ar fi favorizat-o pe Elena. Restul concurenților au acuzat-o de blat, iar Războinicilor nu le-a venit să creadă.

Pe lângă bătălia de pe traseu, la Survivor România a început și bătălia sexelor. Maria Chițu i s-a alăturat Eleni Marin, iar cele două au făcut front comun împotriva băieților. Apropierea dintre Războinică și Faimoasă nu a fost văzută cu ochi buni de restul concurenților, mai ales atunci când relația a fost dusă și în cadrul jocului de imunitate.

În cadrul ultimei probe, Maria Chițu a fost acuzată de faptul că ar fi pierdut intenționat pentru ca Elena Marin să câștige puncte pentru echipa ei. Tânăra de 20 de ani ar fi sărit intenționat în apă, pentru a-i oferi un avantaj Elenei Marin. Atât Faimoșii cât și Războinicii au fost extrem de revoltați și nu le-a venit să creadă ce s-a putut întâmpla.

(CITEȘTE ȘI: RALUCA DUMITRU, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SURVIVOR ROMÂNIA! „ELENA ERA MULT PREA DECOLTATĂ. CÂND SE APLECA I SE VEDEA TOT…”)

Maria Chițu s-a întors împotriva Războinicilor?

Mai mult, după toate discuțiile din ultima vreme se pare că Maria Chițu i-a renegat pe Războinici. Înainte de a începe al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, Războinica nu a vrut să dea mâna cu Marius, Andrei și Albert.

Maria Chițu: Orice spuneți nu contează acum pentru mine. Nu vreau sa dau mâna acum cu voi, dacă nu simt, nu o să o fac.

Sebastian Chitoșcă: Trezește-te că nu pui tu șapte băieți la punct

Albert Oprea: Cum să nu dai mâna cu noi? Orice ar fi, că e echipa ta.

Zanni: Las-o vere, ca ea e din desene animate. O sa-i dea punctele.

(VEZI ȘI: SITUAȚIA ELENEI MARIN DE LA SURVIVOR ROMÂNIA STÂRNEȘTE ÎNGRIJORAREA CELOR APROPIAȚI! „MI-E TEAMĂ SĂ NU PĂȚEASCĂ CEVA”)

 

 

Sursa foto: Instagram

Citeste articolul pe Cancan