vineri 4 iunie 10:44 PM

Abonare la google news

Biroul Permanent Local a actualizat baza de date cu membrii organizaţiei, anunță PNL Piteşti

PNL Piteşti a anunţat, vineri, că Biroul Permanent Local a actualizat baza de date cu membrii organizaţiei, circa 300 de membri inactivi fiind trecuţi în rândurile simpatizanţilor.


„Este important pentru PNL să-şi actualizeze listele de membri şi simpatizanţi, mai ales că, fiind partid istoric, unele adeziuni datează încă din 1990, când această formaţiune politică a fost reînfiinţată în România, după 45 de ani de comunism. Astfel, cu excepţia persoanelor decedate care au fost radiate din baza de date a partidului, s-a decis trecerea în rândurile simpatizanţilor PNL a aproximativ 300 de membri”, se precizează într-un comunicat al PNL Piteşti.

Conform aceleiaşi surse, membrii respectivi fie au trecut la alte partide politice, fie au decis să rămână inactivi pe o perioadă nedeterminată, scrie Agerpres.ro.


„Din păcate, anumiţi indivizi se activează doar în preajma alegerilor interne şi membrii inactivi sunt folosiţi ca masă de manevră pentru a influenţa rezultatul. Din respect pentru colegii care au muncit în campaniile electorale, care şi-au plătit la zi cotizaţiile şi care au contribuit la rezultatele obţinute de PNL Piteşti, cei inactivi au fost trecuţi în rândurile simpatizanţilor”, se mai menţionează în comunicat.

PNL Piteşti respinge, totodată, informaţiile conform cărora membrii trecuţi în rândurile simpatizanţilor ar fi fost „daţi afară”, precizând că ei „se pot întoarce oricând în zona activităţilor de partid” şi pot participa „la acţiuni şi iniţiative politice”.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu