Abonare la google news

Bill Gates și Melinda au divorțat oficial! Cum s-a împărțit averea de 150 de miliarde dolari

După 27 de ani de mariaj, divorțul dintre Bill Gates și Melinda French Gates, co-fondatorii uneia dintre cele mai mari fundații caritabile private, a fost finalizat luni, după ce un judecător a semnat actele de divorț.

Melinda French Gates ar fi căutat avocați pentru divorț în 2019, potrivit The Wall Street Journal, care scrie că era deranjată de legăturile soțului ei cu pedofilul Jeffrey Epstein, iar acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care a cerut divorțul.

Cu o avere estimată la 150 de miliarde de dolari, judecătorul care a semnat actele de divorț a mărturisit că partajul a fost unul just și echitabil, fără să dea mai multe informații. Potrivit presei internaționale, averea a fost împărțită egal între cei doi foști soți.

Bill și Melinda Gates au anunțat pe Twitter că se despart

Motivul despărțirii lor nu a fost făcut public, însă Melinda a sugerat faptul că soțul ei nu mai era atât de implicat în familie. Miliardarul ar fi pus viața profesioanlă pe primul loc, lucru care a dus la destrămarea mariajului său.

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre”, afirma Melinda în luna mai a acestui an.

Citeste articolul pe Cancan