vineri 22 octombrie 12:33 PM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Premier League și La Liga în prim-plan »»


Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vom paria pe meciuri din Spania, Anglia și Olanda.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în disputa din liga a doua olandeză dintre Jong Utrecht și Oss și pe cel mult trei goluri marcate în Osasuna – Granada. Referitor la acest ultim duel din La Liga, evidențiem faptul că doar ultimele două clasate Getafe (3) și Alaves (2) au mai puține goluri marcate ca formația vizitatoare (6).

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League dintre Arsenal și Aston Villa. Formația lui Arteta are prima șansă la victorie și evidențiem faptul că „tunarii” sunt clar într-o creștere de formă, fiind fără eșec în ultimele cinci meciuri din campionat. În aceste condiții, mizăm pe „1 cu handicap 0”, ceea ce însemană că în cazul în care Arsenal nu se impune iar duelul se termină nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei        
ora 21:00 Jong Utrecht – Oss, peste 1.5 goluri- cota 1.19
ora 22:00 Arsenal – Aston Villa, 1 cu handicap 0- cota 1.38
ora 22:00 Osasuna – Granada, sub 3.5 goluri- cota 1.25
Cota totală: 2.05

Cancan.ro