18 martie 10:13 AM

Abonare la google news

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm împreună pe două selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția! Pariem “acoperit” pe favorite și ne îndreptăm atenția către dispute din prima divizie a Rusiei și Liga Europa.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem cota 2 de astăzi cu partida dintre Ufa și Lokomotiv Moscova. Formația vizitatoare are un start perfect de 2021, 3 victorii în campionat plus un succes în cupă. Așadar, gruparea condusă de sârbul Marko Nikolic a urcat pe locul al 4-lea, la 4 lungimi distanță de poziția a doua care duce în sezonul viitor de Liga Campionilor. În aceste condiții mizăm pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1. Evidențiem faptul ca Ufa se află în „zona roșie” cu 14 puncte adunate în 22 de etape, iar în ultimele 5 runde a adunat un singur punct.

Închidem cota 2 cu partida din Liga Europa dintre Șahtior și AS Roma. În tur, gruparea italiana s-a impus cu un categoric 3-0 și foarte probabil Paulo Fonseca se gândește la duelul cu Napoli din weekend. Conform presei din Italia, antrenorul lusitan va odihni mai mulți jucatori printre care Pedro, Pellegrini sau Dzeko. În plus, Zaniolo, Veretout și Mkhitaryan sunt accidentați. În aceste condiții mizăm pe o evoluție bună a gazdelor și pariem pe „1x”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 18 martie

16:00, Ufa – Lokomotiv Moscova, 2 cu handicap 0, cota 1.40

19:55, Șahtior – AS Roma, 1x, cota 1.48
COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

Citeste articolul pe RomaniaTV