marți 5 ianuarie 9:30 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei » Pariem pe hochei și fotbal pentru profit!


Biletul Zilei de astăzi este alcătuit din trei selecții din hochei și fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din liga de hochei a Rusiei dintre Yaroslavl și Novosibirsk. Se anunță un duel spectaculos, cum sunt majoritatea care se dispută în Rusia, motiv pentru care vom miza pe minim patru goluri, selecție câștigătoare în 4 din ultimele 5 partide susținute de ambele formații.

Tot pe goluri vom miza și la cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei care vine de la duelul dintre Gaziantep și Ankaragucu, meci care va avea loc în prima ligă de fotbal din Turcia. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în toate cele 6 confruntări „directe”.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de duelul dintre Tottenham și Brentford din Cupa Ligii Angliei. Se joacă pentru un loc în finala competiției, iar diferența de valoare dintre cele două echipe care evoluează în ligi diferite, este evidentă. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe calificarea echipei lui Jose Mourinho.

Biletul Zilei
ora 15:00 Gaziantep – Ankaragucu, peste 1.5 goluri, cota 1.30
ora 16:00 Yaroslavl – Novosibirsk, peste 3.5 goluri, cota 1.30
ora 21:45 Tottenham – Brentford, Tottenham se califică, cota 1.22
Cota totală: 2.06

Sursa: Prosport.ro