vineri 26 noiembrie 9:48 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Nicio surpriză „VERDE” și ieri » Tripla pentru profit de astăzi vine din Italia, Germania și Spania »»

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe selecții din Europa League și Conference League și astfel pentru am bifat „verde” al 10-lea bilet din ultimele 11 propuse. Astăzi vom încerca să continuăm pe linia profitului mizând pe jocurile vcare deschid rundele din Italia, Spania și Germania.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Serie A dintre Cagliari și Salernitana. Oaspeții sunt fără victorie în istoria „directelor” din deplasare cu Cagliari, iar noi vom paria în consecință pe „1 cu handicap 0”, ceea ce înseamnă că dacă gazdele nu se vor impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom investi în goluri. Anticipăm spectacol total în disputa care va deschide runda a 13-a din Bundesliga dintre Stuttgart și Mainz, două formații care pun accentul mai mult pe ofesnivă decât pe defensivă și vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. În La Liga, Athletic Bilbao pleacă cu prima șansă la victorie în duelul din prologul rundei a 15-a cu Granada, motiv pentru care vom paria pe cel puțin o reușită a bascilor.


Biletul Zilei
ora 21:30 Stuttgart – Mainz, Peste 1.5 goluri -cota 1.24
ora 21:45 Cagliari – Salernitana, 1 cu HA 0 -cota 1.43
ora 22:00 Ath. Bilbao – Granada, Gazdele înscriu -cota 1.15
Cotă totală: 2.03

Cancan.ro


Stirile.eu