duminică 5 septembrie 10:06 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Nicio surpriză »„VERDE” și ieri » 100% fotbal și astăzi »»


Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe selecții din fotbal și astfel am bifat din nou „VERDE”. Astăzi ne vom îndrepta atenția tot către „sportul rege” și vom paria pe meciuri din Coreea de Sud dar și din preliminariile Cupei Mondiale 2022 din Qatar.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom merge în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Pentru început ne vom îndrepta atenția către disputa dintre Belgia și Cehia, un meci care se anunță a fi la discreția gazdelor, „diavolii” fiind ca nivel valoric peste adversari. În America Centrală și de Nord este programat SUA- Canada, joc care nu ar trebui să ne dea deloc emoții, pariul nostru fiind acoperit.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Coreea de Sud. În „K-League 1” este programat Seoul – Jeonbuk, un meci care se anunță a fi extrem de atractiv, spectaculos și cu multe goluri. Nu ne complicăm și pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în ultimele 11 „directe”.

Biletul Zilei            
ora 13:00 Seoul – Jeonbuk, Peste 1.5 goluri –cota 1.34
ora 21:45 Belgia – Cehia, 1 -cota 1.36
ora 03:00 SUA – Canada, 1X – cota 1.13
Cotă totală: 2.05

Cancan.ro