duminică 21 noiembrie 11:04 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Ieri a fost „VERDE” » Astăzi, Tottenham – Leeds în prim-plan »»

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom încerca să continuăm pe linia profitului tot cu selecții din fotbal. Vom investi în meciuri din Germania, Anglia și Olanda.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria pe minin un gol marcat în prima repriză la disputa din Bundesliga dintre Freiburg și Frankfurt, duelul anunțânu-se spectaculos și cu multe goluri și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la Heerenveen – Willem II. Referitor la acest meci din Eredivisie, evidențiem faptul că selecția noastră a fost „verde” în 14 din ultimele 15 „directe”.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Premier League dintre Tottenham și Leeds. Cele două formații sunt despărțite de cinci lungimi în clasament, gazdele fiind pe locul 10 cu 16 puncte în timp ce oaspeții sunt pe 17 cu 11 puncte. Tottenham are prima șansă la victorie însă noi vom paria acoperit pe „1 cu handicap 0” ceea ce înseamnă că dacă londonezii nu se vor impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.


Biletul Zilei:  
ora 18:30 Tottenham – Leeds, „1 cu HA 0”- cota 1.28
ora 15:30 Heerenveen – Willem II, Peste 1.5 goluri –cota 1.23
ora 16:30 Freiburg – Frankfurt, Gol în prima repriză -cota 1.35
Cotă totală: 2.12      

Cancan.ro


Stirile.eu