sâmbătă 15 ianuarie 11:49 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Ieri a fost „VERDE” » Astăzi pariem pe spectacol »»


Biletul Zilei de ieri a fost „VERDE”. Am mizat pe trei selecții de la Cupa Africii pe Națiuni și astfel ne-am dublat investiția. Astăzi vom paria pe spectacol în încercarea de a continua pe linia profitului.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga a doua olandeză, de la disputa dintre ADO Den Hag și TOP Oss. Gazdele au 48 de goluri marcat în 20 de partide, având practic o medie de mai bine de două goluri marcate pe meci, în timp ce oaspeții au o defensivă modestă, cu 33 de goluri primite în 20 de meciuri. Vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare pe linie în ultimele cinci „directe” oficiale.

A doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Bundesliga dintre Gladbach și Leverkusen. Se înâlnesc două grupări care pun accentul mai mult pe faza ofensivă decât pe cea defensivă, iar noi vom paria în consecință, pe minim trei schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe” dar și în ultimele patru meciuri din Bundesliga susținute atât de Gladbach cât și de Leverkusen.

Biletul Zilei
ora 17:30 ADO Den Hag – TOP Oss, Peste 1.5 goluri – cota 1.42
ora 19:30 Gladbach – Leverkusen, Peste 2.5 goluri – cota 1.44
Cota totală: 2.04

Cancan.ro