duminică 4 iulie 9:00 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei: Fotbalul ne livrează și astăzi profitul »»


Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția în ultima zi a săptămânii.


Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro! Vezi aici recomandările de azi!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei vine din prima ligă a Suediei. Vom miza pe cel puțin un gol marcat de oaspeți în disputa Varbergs – Kalmar și pe 1X la Hammarby – Halmstad. În privința acestui ultim duel evidențiem faptul că gazdele au prima șansă la victorie fiind neînvinși în ultimele opt meciuri din propriul fief.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa dintre Sarpsborg și Molde din prima ligă a Norvegiei. Oaspeții sunt principalii favoriți la titlu în acest sezon și au un start de campionat de invidiat, fiind lideri cu 26 de puncte după primele 11 runde. Gazdele sunt o echipă de mijlocul clasamentului, fără aspirații mari în acest sezon, fiind astfel toate premisele ca Molde, cu cinci victorii consecutive, să-și continue parcursul bun. Nu ne complicăm și pariem pe selecția „2 cu handicap 0”, ceea ce însemană că dacă oaspeții nu se vor impune iar partida se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei
ora 16:00, Varbergs – Kalmar, oaspeții să înscrie – cota 1.30
ora 18:30, Hammarby – Halmstad, 1X- cota 1.19
ora 19:00, Sarpsborg – Molde, 2 cu handicap 0- cota 1.30
Cota totală: 2.01

Cancan.ro