marți 5 ianuarie 9:41 AM

Abonare la google news

Biletul Zilei » Câștigul vine din fotbal și hochei!


Biletul Zilei de astăzi este alcătuit din trei selecții din hochei și fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de duelul dintre Tottenham și Brentford din Cupa Ligii Angliei. Se joacă pentru un loc în finala competiției, iar diferența de valoare dintre cele două echipe care evoluează în ligi diferite, este evidentă. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe calificarea echipei lui Jose Mourinho.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în liga de hochei a Rusiei la meciul Yaroslavl – Novosibirsk. Se anunță un duel spectaculos, cum sunt majoritatea care se dispută în Rusia, motiv pentru care vom miza pe minim patru goluri, selecție câștigătoare în 4 din ultimele 5 partide susținute de ambele formații.

Tot pe goluri vom miza și în ultima selecție de pe Biletul Zilei care vine de la confruntarea Gaziantep – Ankaragucu, meci care va avea loc în prima ligă de fotbal din Turcia. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în toate cele 6 „directe”.

Biletul Zilei
ora 15:00 Gaziantep – Ankaragucu, peste 1.5 goluri, cota 1.30
ora 16:00 Yaroslavl – Novosibirsk, peste 3.5 goluri, cota 1.30
ora 21:45 Tottenham – Brentford, Tottenham se califică, cota 1.22
Cota totală: 2.06

Sursa: Cancan.ro