Abonare la google news

Biletul Zilei: Atacăm un nou „VERDE” cu fotbal din Franța, România și Germania »»

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom paria tot pe footbal în încercarea de a continua pe linia profitului.

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo”. Vom miza pe minim două goluri marcate în meci la partidele din Ligue 1 și Bundesliga, Reims – Lyon și Augsburg – Monchengladbach. În privința acestui ultim duel evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 8 „directe”.

Citeste si:  Alexandru Șerban, primar al Clujului în 1990. A fost fiul economistului și profesorului român Mihai Șerban

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la partida care va deschide runda 27 din Liga 1, la Mediaș, Gaz Metan urmând a primi vizita formației Universitatea Craiova. Ardelenii și-au luat gândul de la „top 6” și se pregătesc de play-out unde vor lupta pentru slavarea de la retrogradare în timp ce oltenii sunt în cursa de urmărire a primelor două clasate, FCSB și CFR Cluj, fiind pe locul 3 la șapte lungimi de cele două rivale în lupta pentru titlu. Oltenii au victorii pe linie în ultimele șase „directe” din Liga 1. Nu ne complicăm și pariem „2 cu handicap 0” ceea ce însemană că dacă „juveții” nu se vor impune iar partida se va termina la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Citeste si:  Marilena de la Războinici a fost descalificată! A părăsit Survivor România

Biletul Zilei              
ora 20:30, Gaz Metan – Uniersitatea, 2 cu handicap 0-  cota 1.33
ora 21:30, Augsburg – Monchengladbach- peste 1.5 goluri- cota 1.26
ora 22:00, Reims – Lyon, peste 1.5 goluri- cota 1.22
Cota totală: 2.04

Citeste articolul pe Cancan

 40 total views