Abonare la google news

Biletul Zilei: 100% fotbal pentru un nou „VERDE” »»

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Astăzi vom paria din nou pe fotbal în încercarea de a ne dubla investiția.

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria pe goluri. Vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la partida din Bundesliga dintre Schalke – Mainz și pe cel puțin un gol marcat de oaspeți în Huddersfield – Cardiff, meci care se va disputa în Championship. Evidențiem faptul că formația gazdă are o singura victorie în acest an în timp ce Cardiff este neînvinsă în ultimele 10 runde.

Citeste si:  Privatizarea din Transnistria: oligarhii apropiați de Rusia au cumpărat industria prin firme deschise în Germania

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea care deschide runda a 26-a din Liga 1 de la meciul de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi OSK și Chindia. Cu o victorie, gazdele își asigură în proporție de 99% prezența în play-off. Remarcăm că în disputele din Liga 1, covăsnenii sunt fără eșec în cele cinci reprezentații contra târgoviștenilor (3 victorii și 2 remize). Nu ne complicăm și pariem „acoperit” pe „1 cu handicap 0”, ceea ce însemană că dacă echipa lui Leo Grozavu nu învinge iar meciul se termină nedecis, selecția noastră primește cota 1.

Citeste si:  Biletul Zilei: Așa atacăm al treilea „VERDE” consecutiv »»

Biletul Zilei
ora 17:30, Sepsi – Chindia, 1 cu handicap 0, cota 1.28
ora 21:30, Schalke – Mainz, peste 1.5 goluri, cota 1.28
ora 21:45, Huddersfield – Cardiff, oaspeții să înscrie, cota 1.25
Cota totală: 2.04

Citeste articolul pe Cancan