Abonare la google news

Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro: Pregătim cota de profit! De 5X miza cu aceste 4 selecții!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Sâmbătă investim pe dueluri din Bundesliga. Lewandowski & co. sunt pregătiți să o aducă pe Bayern și mai aproape de un nou titlu de campioană. Bavarezii primesc vizita echipei Stuttgart, meci la care pariem pe succesul gazdelor într-un meci cu cel puțin două modificări de scor. 18 victorii are deja Bayern în acest campionat, una dintre acestea obținută în tur, pe terenul ”șvabilor”, scor 3-1.

Werder – Wolfsburg este meci de goluri. Selectăm pronosticul ”ambele marchează” ținând cont de ritmul celor două din acest an, dar și de rezultatul înregistrat în jocul contând pentru turul campionatului. Wolfsburg s-a impus cu 5-3, după 3-2 la pauză.

Duminică mizăm, logic, pe victoria lui Atletico Madrid, contra penultimei clasate, Alaves. Oaspeții liderului din La Liga au doar 9 puncte cucerite în cele 13 deplasări ale stagiunii.

Tot duminică avem un pronostic din Turcia. Pariul selectat pentru Beșiktaș – Fenerbahce solicită cel puțin 4 cornere obținute de oaspeți, obligați să forțeze mai mult în derby, pentru a reduce ecartul față de prima clasată, chiar adversara din acest joc.

Citeşte şi: Simona Halep, primele declaraţii după rapel: „Sunt mai liniştită. Nu am avut efecte adverse”

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro. 

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30, Bayern – Stuttgart, 1 & Peste 1,5 goluri, cota 1.35;

S 16:30, Bremen – Wolfsburg, Ambele marchează, cota 1.87;

D 18:00, Beșiktaș – Fenerbahce, Oaspeții peste 3,5 cornere, cota 1.47;

D 19:30, Atl. Madrid – Alaves, 1, cota 1.40.

Cotă finală: 5.26

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din sport sunt aici

Citeste articolul pe RomaniaTV