31 mai 4:00 PM

Abonare la google news

Bilete de 18 dolari pentru vaccinați și 1.000 de dolari pentru nevaccinați la concert de muzică punk în Florida

Promotorii unui concert de muzică punk din Florida programat pentru 26 iunie oferă bilete la prețul de 18 dolari pentru doritorii vaccinați anti-Covid și la 999,99 dolari pentru cei nevaccinați.

Încercăm doar să organizăm un spectacol în siguranță. Și oamenii ar trebui să iasă și să se vaccineze pentru a se proteja pe ei înșiși, familiile lor și comunitatea lor ”, a declarat impresarul Paul Williams rețelei TV WFTS din Florida.

Pe afișul concertului din la Sankt Petersburg / Florida figurează trupele punk Teenage Bottlerocket și trupele Make War și Rutterkin. Teenage Bottlerocket au fost inițial sceptici cu privire la această abordare, dar acum susțin pe deplin ideea.

Suntem cu toții vaccinați. Îi încurajăm pe toți să se vaccineze pentru a îi putea vedea în arenă”, spune Ray Carlisle, solist vocal și chitarist al trupei.

Înțeleg ce vor să facă. Cred că este foarte frumos din partea lor, dar pur și simplu nu este corect ”, spune Brittney Wigen, fan de muzică punk de mulți ani.

Israelul folosește dovada vaccinării, așa-numitele pașapoarte vaccinale, pentru a determina cine poate participa la concerte. Dar Williams spune că nu crede că ar putea interzice legal persoanelor ne-vaccinate prezența la concerte.

Pașapoartele vaccinale nu sunt permise în Florida. Guvernatorul Floridei Ron DeSantis a semnat mai întâi un ordin executiv, apoi a semnat un proiect de lege la începutul lunii mai care interzice pașapoartele vaccinale pe teritoriul statului.

În niciun caz statul nu vă va cere să arătați dovada vaccinării și nici nu cred că companiile private ar trebui să facă acest lucru”, a spus guvernatorul DeSantis. “Dacă vrei să mergi la un eveniment, mergi la un eveniment. Dacă nu, nu. Dar pentru a cere oamenilor să furnizeze toate aceste dovezi, nu așa readuci societatea la normal”.

Williams a spus că nu dezvălui identitatea acelora care cumpără un bilet la preț complet.

Nimeni nu va ști că ei sunt cei care au cumpărat biletul și vor fi tratați la fel ca toți ceilalți.”

a spus Williams adăugând că nu a vândut încă niciun bilet la preț complet pentru spectacol.

Cred că este teribil, deoarece nu toată lumea poate primi vaccinul. Eu nu pot pentru că am avut COVID prea recent ”, a spus Wigen care a argumentat că are anticorpi care ar împiedica-o să primească COVID sau să infecteze pe altcineva.

Wigen a mai spus că s-a oferit să prezinte promotorului o notă de la medic spunând că nu prezintă un risc pentru nimeni altcineva. Williams a replicat că nu este medic, așa că nu ar ști cum să interpreteze fișa sa medicală.

El a spus că de data aceasta nu îi va vinde un bilet cu reducere, dar a adăugat că intenționează să organizeze spectacole mai târziu în această vară fără prețuri diferențiate ale biletelor.

Foto: Teenage Bottlerocket / Site oficial


Citeste articolul pe G4Media