sâmbătă 4 septembrie 7:06 PM

Abonare la google news

Bilanţ vaccinare 4 septembrie. Doar 4.500 de persoane au primit prima doză în ultimele 24 de ore


Bilanţ vaccinare 4 septembrie. Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 6.676 de persoane, iar dintre acestea 4.575 au primit prima doză.


În acelaşi interval, au fost raportate cinci reacţii adverse, din care trei la vaccinul Pfizer, una la cel de la Moderna şi una la cel de la Johnson & Johnson. Alte 62 de reacţii adverse sunt în curs de investigare, dintre care un caz formă severă.

Citeşte şi Vaccinarea împotriva COVID-19 la domiciliu și în ambulatoriile de specialitate, aprobată de Guvern

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp. Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă”, a transmis CNCAV.

Citeşte şi Bulgaria oferă vouchere de 10 euro pentru a încuraja vaccinarea împotriva COVID-19. Unde pot fi folosite tichetele

Romaniatv.net