duminică 31 octombrie 10:22 PM

Abonare la google news

Biciclist de 74 ani, accidentat mortal de un şofer de 21 ani


Un bărbat de 74 de ani, care se deplasa pe bicicletă pe DJ 172 din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost accidentat mortal, duminică seara, de un şofer de 21 de ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.


Accidentul a avut loc pe raza localităţii Mogoşeni.

„Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 21 de ani, din Feldru, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Mogoşeni-Beclean, a acroşat şi accidentat un biciclist în vârstă de 74 de ani, din localitatea Mogoşeni. În urma accidentului, din nefericire, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Oraşului Năsăud- Compartimentul Rutier, urmând să fie stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, printre care şi cel de terapie intensivă mobilă, însă victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

Editor : A.P.


Digi24.ro