Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Mesajul care i-a dat de gol FOTO Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

„Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a scris Bianca Drăgușanu. Înainte de despărțire, cei doi păreau că au planuri mari împreună. Se vorbea despre o relație perfectă și despre planuri de nuntă. Acum, rămâne de văzut dacă este într-adevăr vorba despre o împăcare și lucrurile vor reveni la planurile inițiale. „Gabi așteaptă divorțul de Claudia Pătrășcanu ca să poată să facă nunta cu Bianca Drăguşanu. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău în urmă cu ceva timp.

Citeste si:  De ce a fost Bianca Drăgușanu în Maldive cu Bădălău, de fapt. Blonda a scăpat porumbelul la TV

Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă. „Eşti beţiv, drogat şi impotent!” VIDEO

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău s-au căsătorit pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. De mai bine de doi ani, cântăreața și afaceristul sunt în divorț și se luptă și pentru custodia celor doi copii.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Citeste si:  Spania, lovită de îngheț. Temperaturile scad până la minus 15 grade Celsius. Grecia are 28 de grade Celsius. Care este explicația

Sursa: RomaniaTV

 13 total views