sâmbătă 11 septembrie 12:12 PM

Abonare la google news

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să-și mai dea o șansă

Pentru Bianca și Gabi Bădălău certurile sunt la ordinea zilei și nu de puține ori au fost pe punctul de a se despărți sau chiar au făcut pasul. Cele mai multe discuții pornesc de la gelozie sau infidelitate.


”Am reușit să vorbesc cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, ei se află într-un restaurant de pe Șoseaua Nordului. Și au confirmat faptul că s-au împăcat, iar Gabi Bădălău a spus că o iubește pe Bianca Drăgușanu”, a transmis un reporter al emisiunii la Antena Stars.

În urmă cu câteva zile Gabi Bădălău confirma despărțirea de Bianca Drăgușanu

În urmă cu doar câteva zile, Gabi Bădălău a mărturisit la Xtra Night Show că nu mai e într-o relație cu vedeta și că au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Mai mult de atât, fiul de milionar a mai făcut o dezvăluire și spune că pentru o perioadă și-ar dori să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor și mai degrabă să se poată concetra așa cum trebuie pe afacerile familiei, dar și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.


Gabi Bădălău a petrecut ultimele zile cu băieții săi, astfel că nu a mai stat de vorbă cu Bianca Drăgușanu pentru a pune la cale vreo împăcare. Acum o zi, i-a dus pe copii la Medgidia, acolo unde micuții stau cu mama lor.

Anunţul lui Gabi Bădălău vine după ce acesta i-a făcut o propunere celebrului make-up artist Ema Uta cu privire la o vacanță în doi. Afaceristul i-a mărturisit vedetei că ar vrea să meargă cu ea într-o escapadă, însă răspunsul ei a fost categoric nu. Ema Uta a mărturisit că nu are nicio legătură cu fiul de milionar, însă într-adevăr a primit o astfel de ofertă, însă ea nu face parte din categoria aceea de femei care acceptă astfel de propuneri din partea bărbaților.

Citiți și Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh. „Nu-mi place să fiu singură, mi-e greu să mă adaptez”
 

Romaniatv.net


Stirile.eu