Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi: „Mi-e teamă de el, să nu-mi facă rău”

Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi. „Da, mă tem de el în mod direct. (…) Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. (…) Este foarte greu”, a declarat vedeta, potrivit Spynews. Totodată, avocatul blondinei a menționat că, momentan, nu se pot oferi mai multe informații despre ce se întâmplă în acest caz pentru că urmărirea penală nu este publică.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, în război cu Poliţia. A deschis proces la judecătorie

Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău

Bianca Drăguşanu apare într-o înregistratre bombă în casa lui Gabi Bădălău, alături de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi. Blondina este acuzată că ar cere bani în schimbul unor servicii sexuale, dar şi de faptul că ar consuma substanţe interzise.

Citeste si:  Cum arată casa rezistentă la uragane și antiglonț, care costă 75.000 de dolari. FOTO

Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, spune Gabi Bădălău, care este corectat: „15.000”.

La discuţie, au luat parte și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dar și Valentin Brăescu, prieten al celor două femei. La un moment dat, Bianca s-a enervat şi a luat de pe masă un cuțit. „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”, se aude spunând Iulia Sălăgean.

Citeste si:  Finalul unui acord istoric. România renunță la gazele rusești

Apoi, atât Iulia, cât și Valentin, au acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe lucruri, cei doi afirmând că au și dovezi în acest sens. „Trăgeai linii cu Mutu”, se aude spunând Iulia Sălăgean, în timp ce Valentin Brăescu spune: „Te-a luat tot Bucureștiul. Trăgeai linii”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că au revenit la sentimente mai bune după ultima ceartă. Fosta asistentă tv a postat o serie de imagini în mediul online prin care dă de înțeles că a avut loc o împăcare, iar fostul soț a Claudiei Pătrășcanu a revenit în viața sa.

Citeste si:  Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu. "Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea" Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu

Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău. „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a scris Bianca Drăgușanu.

Sursa: RomaniaTV

 14 total views