miercuri 19 ianuarie 12:30 AM

Abonare la google news

Betty Salam face confesiuni despre cum au transformat-o banii tatălui


Fiica lui Florin Salam a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre relația cu tatăl său, despre principiile după care a fost crescută de cunoscutul manelist, dar și despre cum o percep oamenii din exterior, prin prisma faimei pe care dobândit-o din familie. Tânăra mamă mai dezvăluie și cum a ales să își educe băiețelul, pentru a nu fi influențat negativ de abundența financiară a mediului din care provine.


Betty Vișănescu se declară o persoană pozitivă, chiar dacă spune despre începutul anului că nu a fost unul extrem de bun. Fiica lui Florin Salam pare să fi moștenit optimismul de la tatăl său, pe care îl pune pe un piedestal atunci când vine vorba despre educația acordată.

Cântăreața recunoaște, însă, că faima tatălui a avut și efecte nefaste asupra modului în care a fost percepută de-a lungul timpului de către străinii care au tendința să o judece.

„Sunt o persoană foarte pozitivă și cred în Univers”

Betty Salam și Florin Salam / Sursa Foto: Instagram.com

Aflată la un pas să nu mai poată cânta, artista afirmă că nu se lasă doborâtă de apariția micilor probleme, concentrându-se doar pe aspectele pozitive din viața ei:

“Nu e bine să atragem răul! N-am început atât de bine 2022, dar sunt o persoană foarte pozitivă și cred în Univers. Am început cu o răceală, nu puteam să mai vorbesc, am crezut că mi-am pierdut vocea, dar sunt bine acum. Totul se întâmplă mai bine decât anul trecut!”

“Îmi place mult mai mult să socializez cu un om mai sub nivelul meu”

Deși a devenit mamă cu mai bine de trei ani în urmă, Betty face o retrospectivă și analizează modul în care a fost crescută, declarându-se un om modest, asupra căruia banii nu au luat controlul absolut:

„Multe persoane pe care le întâlnesc pentru prima dată, îmi spun că la prima vedere par cea mai nesuferită persoană, dar nu știu de ce, probabil mă uit urât, nu știu care e problema!

(CITEȘTE ȘI: „REGELE” SALAM, SCOS LA PLIMBARE DE „REGINĂ”)

Eu, dimpotrivă, și ți-o spun sincer, fără să mint, dacă ar fi alta în locul meu, ar fi cea mai nesuferită. De ce să nu fiu om cu toată lumea? Eu, de exemplu, și spun ceva, nu ca să par drăguță, îmi place mult mai mult să socializez cu un om mai sub nivelul meu, decât cu oamenii care sunt la nivelul meu. Văd mai multă sinceritate acolo!”

„Mi-aș dori să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei!”

Betty s-a destăinuit în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Chiar dacă nepotul lui Florin Salam este încă mic, Betty se gândește serios la cum o să își educe „odorul”. Și pentru că dezvoltarea proprie și-a pus amprenta asupra personalității de mamă, Betty afirmă că și-ar dori să transmită și următoarei generații modul de formare dobândit de la părinții ei.

“Mi-aș dori să îl cresc așa cum m-au crescut și pe mine părinții mei. De exemplu, îmi doresc foarte tare să fie om în primul rând, adică să nu exagereze niciodată, chiar dacă are o situație financiară bună sau nu. Să fie un om normal și să nu uite de unde a plecat, asta am învățat și eu de la tatăl meu.

Vreau să fie respectuos și să aibă grijă de el. Asta e cel mai important! Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la tatăl meu este că, indiferent de perioada prin care treci, trebuie să te ridici, întotdeauna, indiferent de ce ți se întâmplă în viață!”, a mai completat artista.

(VEZI ȘI: AU FOST LA RESTAURANT ÎN HERĂSTRĂU, APOI… ROXANA DOBRE I-A ”FURAT” MAȘINA LUI FLORIN SALAM )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro