vineri 8 octombrie 4:01 PM

Abonare la google news

Bergodi revine în fotbalul românesc. Sepsi a anunțat oficial mutarea


Astăzi, conducerea de la Sepsi OSK l-a instalat pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică a echipei. Astfel, Bergodi revine în fotbalul românesc, unde a cunoscut multe succese dar și dezamăgiri.


Bergodi revine în fotbalul românesc

Nemulțumiți de parcursul slab al echipei, conducătorii de la Sepsi OSK l-au demis pe antrenorul Leo Grozavu. După ce negocierile cu Ladislau Boloni și Costel Gâlcă au eșuat, conducerea covăsnenilor s-a orientat rapid și l-a adus pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică a echipei.

Managerul general al lui Sepsi, Cornel Șfaițer, a confirmat în mod oficial numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor principal al echipei din Sfântu Gheorghe.

Am încheiat toate discuțiile, e clar, Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba! Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleași rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu. Ne doream un antrenor care să știe campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Deși îl vom prezenta luni, cred că o adevărată prezentare va avea la primul meci.

Discutăm despre un stadion nou, un antrenor nou pentru Sepsi, care – culmea – va debuta împotriva fostei echipe. Un cap de afiș interesant, sperăm să fie și de bun augur pentru noi”, a declarat Cornel Șfaițer.

Venirea lui Bergodi la Sepsi, anunțată în exclusivitate de Playsport

Potrivit informațiilor Playsport.ro, încă de ieri se știa că italianul Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al celor de la Sepsi OSK. În exclusivitate pentru Playsport.ro, patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi a confirmat discuțiile avansate cu tehnicianul italian.

Sperăm ca în această seară să închidem negocierile pentru antrenor. E foarte greu să găsim o soluție rapidă. Ne-am orientat spre Cristiano Bergodi. Așteptă un răspuns de la agentul dânsului. Ar fi o soluție potrivită. Cunoaște foarte bine fotbalul românesc”, a transmis Dioszegy, pentru Playsport.

Contactat de Playsport.ro, Cristiano Bergodi a recunoscut că se află în tratative cu formația covăsneană.

Da, discutăm! Mi-am arătat disponibilitatea la tratative. Victor Becali se ocupă de negocieri. Probabil într-o zi, două vom avea o concluzie. Dar e clar că Sepsi e o echipă interesantă, cu stadion nou, stabilitate, o conducere serioasă și un lot generos”, a fost prima reacție oferită de Cristiano Bergodi, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Negocieri eșuate cu Gâlcă și Boloni

Covăsnenii au demarat imediat negocierile cu câțiva tehnicieni pe care i-au dorit la echipă. Costel Gâlcă și Ladislau Boloni au fost cei doi antrenori pe care cei de la Sepsi i-au contactat. Negocierile au eșuat însă din diferite motive, după cum a recunoscut chiar patronul echipei, Laszlo Dioszegi.

Boloni nu vine la noi din motive personale, mi-a spus că preferă să locuiască în continuare în Franța. A zis că nu exclude o colaborare în viitor. Eu sper că după un an îl voi convinge să semneze cu Sepsi.

Cu Gâlcă nu ne-am înțeles în privința banilor, el dorea să aducă mulți oameni în staff și costurile ar fi fost mari. Decât să facem acum un efort de care nu suntem capabili, iar peste un an să vorbim despre insolvență, mai bine aducem alt antrenor”, spunea Laszlo Dioszegi la DigiSport.

Playsport.ro