vineri 19 noiembrie 9:59 PM

Abonare la google news

Benjamin Button din fotbal. Zlatan Ibrahimovic va continua la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic va continua să joace, chiar la un nivel înalt. La 40 de ani, suedezul impresionează în continuare prin forma pe care o arată. Veteranul din atacul milanezilor reușește să se impună într-unul din cele mai puternice campionate din Europa. Mai mult, revenirea lui la Milan, i-a revitalizat și pe diavoli. Aceștia au revenit în Liga Campionilor, după o pauză de 12 ani.


Zlatan a fost unul din principalele motive pentru renașterea milanezilor. Aceștia se bat la titlu, acum, în Serie A și sunt gata să îi ofere talismanului Zlatan un nou contract. Astfel suedezul ar mai juca cel puțin până în 2023.

Zlatan Ibrahimovic va primi un nou contract la AC Milan. Detaliile urmează să fie stabilite

Agentul suedezului, Mino Raiola a avut deja întâlniri cu conducerea clubului și a lăsat de înțeles că o înțelegere e aproape. Nimeni nu se grăbește, mai ales că suedezul vrea să continue. Și clubul este de acord să îi prelungească înțelegerea.


„Eu sunt aici, sunt gata să merg mai departe” este mesajul lui Zlatan. Acesta a revenit după o accidentare, care l-a ținut departe de gazon o perioadă. Dar când a jucat, atacantul a arătat că încă are ce oferi echipei. Are 3 goluri și două pase de gol în cele 8 partide în care a evoluat. Iar sezonul trecut suedezul a arătat ca în zilele bune. A marcat 17 goluri, în 27 de partide. Ibrahimovic a recunoscut că trebuie să aibă grijă cum își organizează jocul.

Sunt într-o formă bună, dar încep să simt limitele. Nu mai pot juca ca acum 10 ani, trebuie să îmi dozeze efortul. Dar m-am adaptat și încă pot fi cel mai bun. Nu vreau să renunț și să regret că nu am făcut tot ce puteam. Mai ales că simt că mai pot, a declarat suedezul

Visul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovic: vrea să joace la Mondialul de anul viitor

Atacantul suedez speră să mai joace la un turneu final, înainte de retragere. Pentru asta Suedia va trebui să treacă de barajul din martie, care se anunță foarte dificil. Zlatan va spera să își ajute naționala, chiar dacă este suspendat la prima partidă.

Vedeta Milanului a primit un cartonaș galben, după un fault cinic. Incidentul s-a petrecut în meciul decisiv cu Spania, pierdut de Suedia cu 1 la 0. La un corner în careul advers, Zlatan l-a lovit cu cotul în spate pe Cezar Azpilicueta. Lovitura a fost una destul de dură dar, din fericire, apărătorul celor de la Chelsea nu a pățit nimic.

Zlatan a primit galben și va fi suspendat, în martie.

Playsport.ro


Stirile.eu