marți 7 decembrie 5:48 PM

Abonare la google news

Bebino, interlopul care a fost ”măcelărit” cu săbiile, mesaj pentru Mircea Nebunu! ”Băi, nu ți-e și ție rușine? Ai pus toată brigada să…”


Bebino, interlopul care a fost ”măcelărit„ cu săbiile, are un mesaj pentru Mircea Nebunu, șeful Clanului Sportivilor. Scandalul dintre cei doi a fost presărat cu multe amenințări, dar și acuzații grave. Acum, însă, „legătura” dintre ei a luat o turnură neașteptată.


Se observă rivalitatea dintre ei. Temutul Bebino, pe numele său real Marius Alecu, cel care a scăpat cu viață din lupta cu săbiile, are un nou mesaj pentru Mircea Nebunu, șeful Clanului Sportivilor. Bebino, cel care l-a bătut pe Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi, și Mircea Nebunu s-au acuzat reciproc, inclusiv că ar fi „fabricat” anumite dosare. Pe rețelele de socializare, Bebino a transmis un mesaj.

”Am și eu un info de făcut. Băi, Mircea Nebunu, nu ți-e și ție rușine? Ai pus toată brigada să scrie de mine că v-am tâlhărit, că am intrat peste voi în casă, că v-am spart mașina, că v-am cerut taxă de protecție. (…) Nu ți-e rușine că ai o vârstă și și-a dat toată lumea seama de tine că ești șmecher numai de la butoane. Fii atent, aici. Ca să nu-ți dezamăgești tu fanii, vii și te bați cu mine și eu îmi iau angajamentul, pe live, că nu o să folosesc pumnii, și o să te bat numai în palme, ca pe femei”, este mesajul transmis de Bebino, arată Spynews.

În urma acest mesaj, nu se știe dacă Mircea Nebunu va accepta sau nu provocarea lansată de Bebino, pentru a vedea cine va ”acapara” teritoriul sectorului 4.

Citește și JOE, „MĂCELARUL” LUI BEBINO, CERE SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE PE MOTIVE DE BOALĂ, ÎNSĂ A REFUZAT EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ

Bebino fusese trimis în judecată, alături de alți doi infractori, pentru lipsire de libertate. Avocatul lui Marius Alecu susținea atunci: „Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă. (…) Clientul meu a obţinut în fond soluţia de achitare. Acel martor a fost prezent la incidentul din Tei-Toboc aproximativ 3 secunde. Declaraţia sa e o declaraţie corectă care reflectă adevărul, este favorabilă clientului meu”.

Vezi și INTERLOPUL BEBINO, SĂLTAT DE MASCAŢI! LIDERUL CLANULUI SPORTIVILOR A FOST DUS LA AUDIERI ÎN PIJAMALE

Bebino, tentativă de omor

Bebino este cercetat pentru tentativă de omor, după ce anul trecut a fost protagonistul unui conflict sângeros. În luna ianuarie a anului trecut, lumea interlopă a fost zguduită de un măcel între clanuri. Actorii principali au fost Bebino și Cezar Petcu, zis Joe.

Sandalul a izbucnit de la traficul de droguri și zonele de influență disputate de clanul Rinu și gruparea Sportivilor. În urma confruntării sângeroase, Bebino a ajuns la spital, de unde a fost ridicat de polițiști pentru a fi cercetat pentru tentativă de omor.

Cezar Petcu a dispărut imediat după scandal, însă câteva zile mai târziu s-a predat și a fost condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor.

Sursă foto: Arhivă CANCAN

Cancan.ro