marți 26 octombrie 10:11 PM

Abonare la google news

Bebeto, băiatul Anei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a izbucnit în plâns. Ce i-a spus impresara


Anamaria Prodan și-a lansat, în weekend,  cartea intitulată „Da, sunt cea mai bună”, în care și Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre soție și despre relația lor. Această reușită a agentului de jucători vine la câteva zile după ce s-a aflat de divorțul lor.


La eveniment, impresara a fost însoțită de fiul ei. Bebeto a stat lipit de Anamaria Prodan pe tot parcursul serii. La un moment dat, fiul cel mic al fostului model și al lui Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Reacția impresarei i-a luat prin surprindere pe cei care se aflau la fața locului.

Anamaria Prodan, moment sfâșietor la lansarea cărților sale

Bebeto, așa cum îi spune mama sa și toți cei apropiați, este vizibil marcat de divorţul părinților săi. Puștiul în vârstă de 12 ani a stat doar lângă mama sa la evenimentul de lansare a celor trei cărţi ale impresarei, două autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!”, şi una dedicată mamei sale, marea artistă Ionela Prodan, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani.

Impresionant a fost momentul în care Anamaria Prodan a început să le vorbească celor prezenți despre Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a dedicat un întreg capitol. Bebeto nu a rezistat prea mult și a izbucnit în plâns.

Reghe Jr. a izbucnit în lacrimi în public

Vizibil afectat, băieţelului i s-au umplut ochii de lacrimi amare. Anamaria Prodan a rămas fermă pe poziție și a încercat să-și liniștească băiețelul.

Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, a spus Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas fără cuvinte la lacrimile lui Bebeto.

Celebra impresară a dezvăluit că a trecut peste durerea provocată de vestea că soțul său. De asemenea, ea a spus că își dorește să își petreacă restul vieții alături de o altă femeie.

Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic. M-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă.”, a spus Anamaria Prodan, după ce soţul său a anunţat că a depus actele de divorţ.

”Băiatul meu s-a transformat într-un copil trist”

Anamaria Prodan a mai mărturisit că Laurenţiu Reghecampf nu prea şi-a mai văzut băiatul în ultimele 8 luni.

Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni! (…) În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a mai spus cunoscuta impresară.

Playsport.ro