Abonare la google news

Bătută, violată şi ameninţată cu moartea de propriul soţ. Ce a păţit agresorul

Întreaga dramă a ieşit la iveală după ce victima s-a prezentat la sediul Poliţiei Agnita chiar de Ziua Copilului, pe data de 1 iunie. Aceasta şi-a reclamat soţul, de 53 de ani că a gresat-o fizic. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care au demarat cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

 

Din anchetă a reieşit că în urmă cu o zi, pe data de 31 mai, prin bătăi şi ameninţări, suspectul şi-a bătut soţia pe care a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. În ziua următoare, a continuat cu bătăile cu pumnii şi picioarele şi ameninţările cu moartea, dacă îndrăzneşte să se opună sau să spună cuiva ce se întâmplă între ei. 

 

„În urma administrării probatoriului în cauză, cercetările penale au fost extinse cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare, respectiv viol, iar la data de 2 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au aplicat măsura reţinerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu cu privire la acest caz.

 

Joi, 3 iunie, un judecător de drepturi şi libertăţi a ţinut cont de propunerea formulată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita şi a dispus ca soţul agresiv să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, perioadă în care ancheta va continua. 

 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul