Abonare la google news

BĂTAIE între două femei în centrul Timișoarei: s-a LĂSAT cu o sticlă spartă în cap

Două femei s-au luat la bătaie în centrul Timișoarei. Alerta a fost dată prin 112 și oamenii legii au descins la fața locului, acolo unde au deschis cercetări și un dosar penal.

„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, privind producerea unui eveniment la un restaurant din centrul Timișoarei, cu privire la faptul că două persoane de sex feminin s-ar fi lovit. Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate a reieșit faptul că o femeie, de 34 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit cu un obiect contondent o femeie de 26 de ani.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea femeii de 26 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia de 34 de ani a fost condusa la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.  Cu privire la evenimentul petrecut în cursul nopții trecute în incinta unui restaurant din centrul municipiului Timișoara, vă aducem la cunoștintă faptul că față de femeia de 34  de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențe” și „amenințare”, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.”, anunță IPJ Timiș.

Citeste articolul pe Stiripesurse