Abonare la google news

Bătaie de pomină la Centrul de Afaceri din Vaslui. Bărbaţii şi-au împărţit pumni, femeile s-au păruit, iar poliţiştii au ieşit şifonaţi VIDEO

Mai multe persoane au fost implicate într-o altercaţie la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui. Potrivit conducerii Centrului de Afaceri, scandalul ar fi izbucnit după ce un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obţine un certificat de căsătorie, a avut ceva de împărţit cu un alt bărbat, care ar fi venit pentru un certificat de naştere.

Citeste si:  Mărturia cutremurătoare a femeii care ar fi fost agresată de polițiștii de la Secţia 16: Efectiv m-a atacat. A sărit asupra mea, m-a încătuşat!

Cei doi au început să se certe, apoi să se ia la bătaie, de faţă cu toată lumea. S-au împărţit pumni şi picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au ciondănit şi ele, trăgându-se de păr una pe alta şi lovindu-se cu poşetele.

Forţele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut şi ele mari bătăi de cap, mai ales poliţistul, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie.

Citeste si:  Sindicatul Europol reacționează după tragedia de la Onești: Pregătirea tactică lipsește cu desăvârșire / Nu există instructori, spații, terenuri sau săli de sport unde polițiștii să se poată antrena

„În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înţeles asupra ordinii şi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naştere. Noi am anunţat incidentul la 112, au fost acolo şi organele de poliţie”, a declarat Florin Sîrbu, directorul Centrului de Afaceri, pentru sursa citată. 

Citeste si:  FOTO. Cetățeni din Yemen salvați de polițiștii de frontieră din apele Dunării

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul