Abonare la google news

Bat clopotele de nuntă în showbiz. Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie

Bat clopotele de nuntă în showbiz. Ioana Ginghină se numără printre cele mai frumoase prezențe din lumea teatrului. Aceasta s-a consacrat în urmă cu mai bine de un deceniu după ce a dat viața mai multor personaje din telenovelele românești.

Actrița a lăsat în urma durerea divorțului de Alexandru Papadopol și și-a găsit liniștirea în brațele altui bărbat. Ioana Ginghină și iubitul său se iubesc de mai bine de un an, iar în curând vor aniversa și un an de ând au decis să locuiască împreună.

Citeste si:  Paul Surugiu - Fuego, omul din spatele melodiilor de dragoste. Ce spune despre căsătorie, familie și perioada în care a fost departe de scenă

”În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.

Citeste si:  Cum poți să împiedici legal o căsătorie. Detaliul care apare clar în lege

Citește și: Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a ajuns la poliție

Bat clopotele de nuntă în showbiz. Ioana Ginghină a mărturisit că iubitul său a cerut-o în căsătorie și a primit un inel magic. Fiica sa, Ruxi, este prima care află noutățile din viața vedetei, fiind de altfel, cele mai bune prietene.

Ce spune actrița despre sarcină

Actrița din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, nu exclude deloc această ipoteză și susține că ea și iubitul său sunt deschiși cu privire la un ”bebe”. Mai mult decât atât, Ioana a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să aibă doi copii.

Citeste si:  O șoferiță a căzut cu mașina într-o groapă în Capitală. Șantierul era semnalizat. De ce nu l-a văzut?

”Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.”, a mai zis frumoasa vedetă.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 43 total views