Abonare la google news

Basarab Panduru, impresionat plăcut de un jucător de la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 a câștigat primul meci de la revenirea în Liga 1! Echipa antrenată de Adrian Mutu a învins-o a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Basarab Panduru a fost impresionat plăcut de un jucător de la formația din Bănie. Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl susține că respectivul fotbalist are calitate, spre deosebire de ceilalți colegi ai săi. Cine este cel care a reușit să îi atragă atenția analistului sportiv?

Basarab Panduru, impresionat plăcut de un jucător de la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 a câștigat primul meci de la revenirea în Liga 1! Alb-albaștrii i-au învins cu 1-0 pe roș-albi în Bănie. Nou-promovata a dominat categoric duelul de aseară. Totuși, oaspeții au rezistat 65 de minute fără vreun gol primit.

Prima ocazie a irosit-o Baeten (minutul 6). Cu stângul, de la 10 metri, belgianul a trimis pe lângă. A urmat o altă șansă imensă, ratată de Claudiu Bălan (minutul 18), care nu a putut sa devieze mingea spre poartă din 3 metri. Bauza, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a trecut și el pe lângă gol în două rânduri. Unicul gol al meciului a fost bifat de Hugo Vieira. El a marcat cu capul, în minutul 65.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Ciprian Danşa şi Romică Bîrdeş, precum şi de rezerva Bogdan Dumitrache.

“Are calitate, iar ceilalți sunt sub el!”

Basarab Panduru, expert TV, a urmărit cu mare atenție partida. Ex-oficialul l-a remarcat pe Pepe Bauza, fotbalistul formaţiei FC U Craiova, care la golul marcat de Vieira a reuşit o pasă de gol de-a dreptul incredibilă:

După primul meci am zis că văd ceva calitate la el. Şi azi a arătat multă calitate. Nu orice jucător poate să dea exteriorul acesta. Vieira nu a făcut mare lucru, s-a trezit acolo cu mingea. A dat de sub el, nu a pendulat. Are piciorul lângă minge şi de-acolo o împinge. Are calitate şi după părerea mea e singurul jucător din faţă care are calitate. Ceilalţi sunt sub Bauza.”, a mărturisit Panduru, pentru TelekomSport.

Panduru a vorbit la fel de frumos și despre Adrian Mutu, antrenorul formaţiei FC U Craiova 1948:

Dacă lui Mutu îi dai jucători de calitate, vezi că poate se câştige meciuri. Joacă mai mult cu Bauza şi Baeten în interior. Pe faza de atac erau 4-3-2-1. Bauza de câte ori s-a dus acolo de atâtea ori a făcut mari probleme. Mutu se vede că este un antrenor care are calitate.”, a mai spus Panduru.

Citeste articolul pe PlaySport