26 mai 1:06 PM

Abonare la google news

Basarab Panduru, declarație sinceră după plecarea lui Toni Petrea de la FCSB: „Îmi pare rău de el!”

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre antrenorul Toni Petrea, cel care nu a reușit să câștige titlul de campion, în acest sezon, alături de FCSB.

Toni Petrea a anunațat că nu va mai continua pe banca echipei și în sezonul următor, astfel că Gigi Becali l-a adus pe antrenorul Dinu Todoran.

FCSB a terminat sezonul pe locul 2, cu 45 de puncte.

Basarab Panduru, declarație sinceră după plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

Fostul fotbalist susține că îi pare rău de situația în care se află Toni Petrea. Deși Petrea a câștigat capital de imagine, în perioada petrecută la FCSB, Panduru nu este sigur că acest lucru îl poate ajuta pe tehnician.

„Îmi pare rău de el, îl cunosc. A fost şi în staff-ul lui Reghecampf. E clar că acum îl cunoaşte lumea, dar nu ştiu dacă-l ajută la ceva. Nu ştiu dacă prinzi un contract în străinătate, nu ştiu dacă te pune cinvea în România, nu ştiu dacă te pune cineva în Liga 2. Dacă luai campionatul, rămânea în CV”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Toni Petrea, după ultimul meci la FCSB

Toni Petrea a fost pe banca celor de la FCSB pentru ultima oară, iar tehnicianul a dezvăluit când a luat decizia să plece.

După eșecul cu CFR Cluj, scor 0-2, Toni Petrea a subliniat că a decis să plece după ce titlul a ajuns în Gruia.

„Am condus în cea mai mare parte a sezonului, dar am întâmpinat probleme, n-am mai ținut ritmul. Țin să felicit CFR pentru acest titlu. Decizia am luat-o după meciul CFR-ului cu Botoșani. A fost dezamăgirea că n-am luat titlul. N-am reușit să îndeplinesc obiectivul și este normal să fac un pas în spate.

M-am concentrat pe acest final de sezon, să debuteze puștii în meciuri cu echipe puternice. O să vedem ce va fi în continuare. Îi urez mult succes lui Dinu Todoran, să aibă mai mult noroc. Le mulțumesc jucătorilor, staff-ului medical, suporterilor, sunt convins că ne-au susținut. Echipa are nevoie de maturitate, miza play-off-ului și-a spus cuvântul”, a spus Toni Petrea, după ultimul meci pe banca celor de la FCSB.

Citeste articolul pe ProSport