3 iunie 6:54 PM

Abonare la google news

Barna refuză propunerea lui Cioloş de a renunţa amândoi la cursa pentru şefia USR-PLUS: „Eu intenţionez să merg mai departe”

„Proiectul USR-PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile, este un proiect asumat, am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a afirmat Dan Barna, joi, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a renunţa amândoi la ideea candidaturii la preşedinţia formaţiunii politice. 

 

Chestionat dacă are încredere şi în înţelepciunea lui Cioloş cu privire la această propunere, Barna a anunţat că va „merge mai departe”.

 

„Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe pentru că eu cred foarte mult că USR-PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a afirmat Barna, refuzând că facă ale comentarii pe acest subiect.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul