18 mai 12:01 PM

Abonare la google news

Bărbatul care și-a ucis fosta parteneră și pe fiul ei, în Argeș, ar fi bolnav de COVID-19. Ce se va întâmpla cu suspectul de crimă

Sever Ciobanu, care se află internat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Pitești, ar fi fost diagnosticat în cursul zilei de luni, 17 mai, cu noul coronavirus (COVID-19).

Cel care și-a ucis fosta iubită și fiul vitreg va fi transferat pe secția COVID-19 a spitalului în cursul zilei de merți, 18 mai, potrivit unor surse citate de Adevărul.

Bărbatul a fost internat în spital întrucât după ce a comis cele două crime, în cursul zilei de duminică, 16 mai, a încercat să se sinucidă înjunghiindu-se în gât. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital unde a fost băgat direct în sala de operație.

Sever Ciobanu a fost internat o singură zi pe secția ATI, după operație, iar apoi a fost transferat pe cea ORL. Reprezentanții SJU Pitești au transmis luni faptul că suspectul de crimă urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric.

Scenele șocante erau anticipate cu luni în urmă: Bărbatul amenințase că își omoară partenera dacă este trădat

Potrivit unor surse judiciare, Irinel Ciobanu i-ar fi ucis pe cei doi pentru că femeia nu mai voia să continue relația cu el și de o vreme era împreună cu un alt bărbat. Mai întâi, el a atacat-o pe femeie cu un cuţit, iar pentru că băiatul a intervenit, a fost înjunghiat şi lovit cu capul de asfalt.

Medicii legiști care au făcut necropsia băiatului în vârstă de 15 ani și a mamei acestuia, de 38 de ani, uciși cu bestialitate în curtea bisericii din comuna argeșeană Mihăești au fost impresionați de violența de care a dat dovadă criminalul. Pe copil l-a răpus dintr-o singură lovitură, dar pe mama lui a torturat-o înainte să-i dea lovitura fatală.

Server Ciobanu își anunțase cumplitele fapte încă din luna ianuarie a acestui an, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta fusese invitat alături de fosta lui parteneră. La momentul respectiv, cei doi se acuzau reciproc de infidelitate, iar bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoțională, potrivit unui psiholog. Bărbatul rescunoscuse la TV că își amenințase cu moartea partenera, dar și pe fiul acesteia. Totodată, lansa în continuare amenințări susținând că, în cazul în care este trădat, va face lucruri foarte rele, fapt care s-a și întâmplat câteva luni mai târziu.

Se pare că partenera lui se despărțise de el și se mutase de două săptămâni alături de un alt bărbat. Noul partner al femeii susține că aceasta ar fi făcut mai multe plângeri împotriva fostului concubin violent, însă oamenii legii nu le-au luat în considerare. Potrivit mărturiei acestuia, femeia înjunghiată mortal, care urma să împlinească marți 38 de ani, îi spusese recent că se teme de fostul concubin, iar „dacă ea moare, trebuie să moară și fiul ei”, motiv pentru care era nedespărțită de băiatul de 15 ani.

Citeste articolul pe Gandul