sâmbătă 3 iulie 11:12 PM

Abonare la google news

Bărbaţi puternic înarmaţi, arestaţi pe autostradă. Fac parte dintr-o grupare care nu recunaşte legile americane şi mergeau să se antreneze


Indivizii au declarat că sunt membri ai unei organizaţii numite Rise of the Moors şi, potrivit autorităţilor, nu recunosc legile americane, dar susţin că sunt paşnici, deşi erau înarmaţi potrivit CNN.


Doi dintre bărbaţi au fost duşi în arest în zori, în timp ce poliţiştii au negociat cu liderii, în încercarea de a obţine predarea paşnică a acestora. Alţi şapte au fost reţinuţi după ora locală 10:00, potrivit poliţiei, care a rămas la faţa locului şi a descoperit alţi doi indivizi, ceea ce ridică numărul persoanelor arestate la 11.

Nu au fost raportate focuri de armă şi nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului, care a început în jurul orei locale 01:00, când un poliţist rutier a văzut două maşini oprite pe banda de urgenţă, iar în jurul lor se afla un grup de bărbaţi înarmaţi cu puşti şi pistoale, potrivit poliţiei.

Membrii grupului, al cărui lider autodeclarat a spus poliţiei că bărbaţii călătoreau din Rhode Island în Maine pentru a se antrena, s-au împrăştiat într-o pădure din apropierea autostrăzii interstatale 95, după ce poliţiştii le-au cerut actele şi permisele de portarmă.

Citeşte şi Revoltă în rândul parlamentarilor ucraineni după o paradă militară a femeilor-soldat pe tocuri: „Este o tortură. Aşa ceva este posibil numai într-un stat totalitar” GALERIE FOTO

Poliţia a închis autostrada în apropiere de Wakefield, la circa 25 de kilometri nord de Boston, şi le-a cerut locuitorilor „să se adăpostească”. Între timp, autostrada interstatală a fost redeschisă.

Colonelul de poliţie Christopher Mason a declarat în jurul orei locale 7 a.m., într-o conferinţă de presă, că poliţia intenţionează să negocieze cu grupul.

Pe măsură ce timpul trecea, unii membri ai grupului au stat de vorbă cu poliţiştii în apropierea maşinilor lor, în timp ce alţii au rămas ascunşi în pădure, potrivit presei locale.

Citeşte şi Vladimir Putin a aprobat noua Strategie de Securitate Naţională. Documentul incrimnează SUA şi aliaii săi că atentează la valorile tradiţionale ruse

Romaniatv.net