Abonare la google news

Bărbat inconștient, jefuit de un tânăr de 20 de ani! Victima căzuse pe stradă – VIDEO

Un bărbat inconștient, care căzuse pe stradă, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani care, în loc să îl ajute sau să alerteze autoritățile, a profitat de starea în care se afla.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei iar făptașul a fost prins în cele din urmă de jandarmi.

Bărbat inconștient, jefuit de un tânăr

În cursul zilei de miercuri, 10 martie, jandarmii au observat pe o stradă din București un bărbat. Victima zăcea pe trotuar, aproape inconștientă, având mai multe răni sângerânde. Oamenii legii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția unui echipaj medical.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii. Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. ”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.

Însă, la câteva străzi distanță de locul unde fusese găsit bărbatul, într-o mașină se afla un tânăr. Jandarmii au constat că ar putea fi vorba de hoț, potrivit descrierilor primite de la cetățeni.

Făptașul nu era la prima abatere

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost oprit de jandarmi și legitimat iar în urma controlului a fost găsită și o sumă de bani. Acesta a recunoscut faptul că îi furase de la bărbatul care zăcuse pe stradă.

Se pare că acesta nu era la prima abatare iar miercuri s-a ales cu un nou dosar penal. – „S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale”.

Victima rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt caz de furt a avut loc în București recent.  O bătrână în vârstă de 65 de ani din Capitală a fost la un pas să fie tâlhărită în scara unui bloc de doi indivizi.

Citeste articolul pe Gandul