miercuri 19 ianuarie 1:17 AM

Abonare la google news

Bărbat din Galați, condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât câinele unui vecin


Un bărbat din Galați a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât câinele unui vecin. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani. Decizia magistraților este definitivă.


Câinele a fost omorât cu un cuțit în timpul unui conflict care a izbucnit între cei doi vecini. Decizia Curții de Apel Galați vine la aproape trei ani de la producerea incidentului.

(VEZI AICI: CÂINE, UCIS CU O CRUZIME GREU DE IMAGINAT! I-A MURIT ÎN BRAȚE CÂND ÎNCERCA SĂ-L DUCĂ LA VETERINAR VIDEO)

Animalul a fost omorât pe scara blocului. Cei doi bărbați s-au certat din cauza unor țurțuri. Proprietarul patrupedului a făcut plângere la Poliție, s-a ajuns la proces și, în cele din urmă, a avut câștig de cauză în urma procesului.

După trei ani de judecată, astăzi s-a luat decizia definitivă de a-l pedepsi pe cel care mi-a omorât câinele. Mă bucur pentru că i-au dat pedeapsa maximă. A fost condamnat la un an cu executare. Cred că și-a făcut bagajul, l-am văzut în fața blcoului, se pregătește pentru închisoare”, a spus proprietarul câinelui.

Bărbat din Galați, condamnat la închisoare după ce a omorât un câine. “Mă bucur că…”

În plus, proprietarul animalului va primi, potrivit deciziei magistraților, suma de 5.000 de lei drept despăgubiri morale. Banii vor fi donați asociației “Ajutați-l pe Lăbuș” din Galați.

Mă bucur că instanța ia decizii față de cei care maltratează animale. Sper că această decizie să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea, în sfârșit se aplică pedeapsa maximă pentru astfel de fapte. Mulțumesc proprietarului care a anunțat că va dona banii asociației, suma este binevenită, avem mulți câini de salvat”, a declarat Corina Grigore, președintele asociației gălățene.

(NU RATA: UN BĂTRÂN DIN HUNEDOARA A FOST UCIS DE CÂINII UNUI VECIN. OMUL A FOST GĂSIT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE)

Animalul omorât este de rasă Amstaff, avea vârsta de 12 ani, era microcipat și figura în evidențele Poliției.

Cancan.ro