3 iunie 8:24 PM

Abonare la google news

Bărbat de 68 de ani, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 9 ani Bărbat de 68 de ani, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță de 9 ani

Un bărbat de 68 de ani a fost reținut după ce ar fi agresat sexual o minoră de 9 ani. Copila se afla în vizită la sora bunicii sale.

Fapta ar fi avut loc în data de 30 mai, în orașul Năvodari, timp în care fetița se afla în vizită la sora bunicii sale.

Ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează sâvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, polițiștii orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 68 de ani, bănuit că ar fi atins o minoră, în vârstă de 9 ani, în mai multe zone ale corpului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că fapta ar fi avut loc în dimineața zilei de 30 mai a.c., în orașul Năvodari, în timp ce minora se afla în vizită la sora bunicii sale.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de ieri, 2 iunie a.c., Judecătoria Constanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Citește și…

O tânără și-a înregistrat în secret bunicul pedofil în timp ce recunoaștea că o abuzase sexual când era mică

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Londra, Marea Britanie, și-a înregistrat bunicul în timp ce recunoaștea faptul că o abuzase atunci când era mică. Yasemin Yapiciogullari a trecut prin clipe de coșmar din cauza celui care, în loc să o protejeze, a abuzat-o ani la rând.

Tony Marchal și-a abuzat nepoata, pe Yasemin Yapiciogullari, încă de când aceasta avea vârsta de 6 ani, în mod frecvent, în weekenduri, la reuniunile familiale de Crăciun sau la cele de la zilele de naștere, relatează Metro.

În fiecare duminică, bărbatul în vârstă de 76 de ani venea la cină și, sub pretextul că se joacă cu fetița la calculator, o abuza.

Citeste articolul pe Gandul