duminică 26 septembrie 2:00 PM

Abonare la google news

Bărbat arestat în Hunedoara pentru sechestrarea unei fete şi tentativă de viol


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, incidentul a avut loc pe 24 septembrie şi a fost relatat familiei victimei de către prietena acesteia, cu care tânăra reuşise să comunice prin mesaje. Tatăl victimei a anunţat Poliţia Hunedoara, în urma investigaţiilor poliţiştii reuşind să identifice apartamentul unde se afla fata de 19 ani şi să o salveze.


„Poliţiştii au stabilit că aceasta a fost sechestrată în locuinţa bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineaţa zilei de 24 septembrie, în jurul orei 8,00, şi ţinută împotriva voinţei sale. Poliţiştii au stabilit faptul că persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinţei bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violenţă asupra sa, conducând-o împotriva voinţei sale în locuinţă, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reuşit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit şi a reuşit să solicite, prin mesaje, ajutorul unei prietene, care a alertat părinţii tinerei, iar aceştia au sesizat Poliţia”, a precizat IPJ Hunedoara, citat de Agerpres.

Victima a fost transportată la UPU Hunedoara, unde s-a constatat că a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.

Citeşte şi: Încă un bărbat atacat de urs în Breaza. Este al doilea atac în ultimele 24 de ore

Romaniatv.net