Abonare la google news

Bărbat aflat la volanul unui BMW, urmărit de poliție prin București

Un bărbat aflat la volanul unui BMW a fost urmărit de poliție prin București. Acesta a fost prins, în cele din urmă, între Piața Romană și Piața Universității. De ce fugea șoferul de oamenii legii?

GALERIE FOTO

Un echipaj de poliție a oprit pentru control a oprit un conducător auto aflat la volanul unui BMW, pentru un control pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul aflat la volan le-a arătat polițiștilor cartea de identitate și le-a spus că nu are permisul de conducere la el.

Citeste si:  Provincia s-a supărat pe Capitală: Boc şi Fritz, nemulţumiţi că în Bucureşti restaurantele sunt deschise. Acuză că se fac prea puţine teste

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei, agenții i-au cerut bărbatului să aștepte în mașină până când vor efectua verificările necesare. Acesta nu s-a conformat însă. “A demarat cu scopul de a se sustrage”, se arată în comunicatul Poliției.

Șoferul de BMW a fugit. Mai multe mașini de poliție l-au urmărit prin București

Echipajul de poliție a pornit pe urmele fugarului pe străzile din București și a cerut întăriri prin stație. Bărbatul nu a ținut cont de nicio regulă de circulație. A rulat pe un spațiu verde, a trecut pe roșu și a făcut slalom printre mașini. În cursa sa, acesta a condus sfidând orice limită de viteză. Polițiștii au reușit să-l prindă după o cursă prin centrul Capitalei, între Piața Romană și Piața Universității. SUV-ul BMW s-a oprit în coloană la semafor.

Citeste si:  Fundația Doina Cornea face apel la autorități pentru aducerea în ţară a profesorului Marius Balo, condamnat în China la închisoare

Polițiștii s-au apropiat rapid de SUV-ul marca BMW, au deschis ambele portiere, l-au extras pe bărbat din mașină și l-au condus la sediul Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani care nici nu deține un permis de conducere. Mai mult, acesta era înarmat. Avea asupra sa un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

Citeste si:  PSD depune moțiune împotriva Ralucăi Turcan. Marcel Ciolacu: Treaba Executivului e să pună în aplicare proiectele votate!

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. El a fost reținut pentru 24 de ore.

VIDEO:

Citeste articolul pe Promotor

 12 total views