Bancul zilei| Un băiețel de la o școală de cartier este mutat la o școală cu pretenții

Pentru ca ziua să înceapă bine este nevoie de un banc bun, așa că am pregătit unul pentru tine. Protagonistul de astăzi este un băiețel ce este mutat de mama sa la o școală cu pretenții. Însă înainte să fie acceptat, directorul are câteva întrebări pentru el. Răspunsurile celui mic și nedumerirea celor mari o să îți stârnească hohote de râs.

Bancul zilei

Un băiețel de la o școala de cartier este mutat de mama sa la o școala cu pretenții. Pentru a fi admis, directorul vrea să îi pună câteva întrebări, să vadă dacă se încadrează în pretențiile școlii: (CITEȘTE ȘI: BANCUL ZILEI. O BLONDĂ VREA SĂ MEARGĂ LA SPITAL)

Citeste si:  Viitorul șef al Pentagonului, Lloyd Austin, promite să combată rasismul și extremismul din armata americană

– Ia spune-mi băiețel, cate anotimpuri sunt?

– Șase!

– Ești sigur?

– Da, șase!

– Mai gândește-te puțin…

– Șase sunt…!

Directorul îi spune mamei:

– Doamnă, mai bine îl întrebați dumneavoastră, ca eu nu o scot la capăt cu el!

– Ia spune, Mihăița, câte anotimpuri sunt?, îl întreabă mama.

Citeste si:  Oficial din Ministerul Sănătății, despre orele de sport fără mască: Este păcat ca pentru o oră de sport să compromiți tot efortul din școală

– Șase, pe cuvântul meu că sunt șase!

Directorul îi spune calm mamei:

– Doamna, nu îl putem accepta la aceasta școală, dacă nici măcar atâta lucru nu știe.

După ce ies din biroul directorului, mama îl întreabă:

– Cum, mai Mihăița, să fie șase anotimpuri? Cum să spui așa ceva?

Citeste si:  Antreprenor HoReCa: „Autoritățile ar trebui să nu ne mai mintă. Se promite mult, dar se face mult prea puțin”

– Mami…. eu mă dau bătut! În afara de alea ale lui Vivaldi, Haydn, Ceaikovski, Glazunov, Loussier și Piazzolla, eu chiar nu mai știu nici unul!

(VEZI ȘI: BANCUL ZILEI | “AU VENIT 2 AMENZI DE RADAR! CULMEA E CĂ AMBELE SUNT ÎN ACEEAȘI ZI ȘI ÎN ACELAȘI LOC, LA O DIFERENȚĂ DE 10 MINUTE”)

Sursa: Cancan

 5 total views