Abonare la google news

Bancul zilei | Am văzut că prietenul meu îți dă ador la poze, poți să-i dai block?

În zilele noastre, una dintre cele mai mari temeri ale femeilor sunt legate de infidelitatea din mediul online. Deranjate de faptul că iubiții lor se apucă și dau like-uri sau ador la unele domnișoare, femeile apelează la metode extreme pentru a proteja ce este al lor.

O domnișoară deranjată de faptul că iubitul ei urmărește o altă femeie în mediul online și chiar se bagă în seamă cu aceasta, acordându-i ador la fotografii, din disperare, i-a dat un mesaj inedit respectivei și i-a făcut o propunere surprinzătoare, la care a primit un răspuns și mai surprinzător. Iată bancul zilei:

„Bună, am văzut că iubitul meu tot te urmărește și-ți dă ador la poze. Poți să-i dai block?” a fost mesajul pe care tânăra i l-a trimis fetei căreia iubitul ei îi dădea ador la poze. Când se aștepta cel mai puțin, aceasta a primit un răspuns inedit din partea ei.

Citeste si:  Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, acuzat de viol

„Sigur, 50 de lei” i-a scris aceasta, fiind, probabil, amuzată de situație.

Bancuri haioase cu și despre infidelități

Ion şi Maria – proaspăt căsătoriţi. Într-o zi, pe când Maria era plecată de-acasă, Ion trebăluia prin ogradă. Apare Vasile şi de departe îi strigă: – Ioaneeee!… Mai Ioaneee !… Vezi că Maria ta e cu Gheorghe în porumb!…. Când aude Ion una ca asta, se face negru de furie, ia furca şi pleacă în grabă către tarla. După o vreme, se întoarce cu pălăria pe ceafă, fluierând fericit. Vasile îl întreabă: – No, care-i treaba?!?… Ion îi răspunde tacticos: – Tătu-i bine!…Nu era porumbul meu!!!…

Citeste si:  Nicolae Ciucă a explicat de ce l-a dat afară pe prietenul lui Orban de la SGG: A fost incompatibilitate profesională

***

– Iubito, calcă-mi te rog cămaşa albastră că am o şedinţă importantă azi. – Mă, tu vrei să te duci la curve! – Nu, iubito, promit, am o sedinţa importantă. Te rog, pregăteşte-mi şi cravata. – Maaaa, tu vrei să te duci la curve, d-aia te aranjezi ! – Nu, iubito, îţi promit! Te rog şi parfumul să mi-l aduci. – Pfaaaa, clar te duci la curve la cum te-ai aranjat ! Promiţi că nu te duci? – Iubito! Promit ! Se întoarce bărbatul beat acasă, pe la 4 dimineaţă, şi îi spune soţiei: – Ai cobit!

Citeste si:  Băiatul de 13 ani, care a fost bătut până la leșin de unchiul lui în parc, nu-și mai amintește nimic. Copiii de acolo strigau „A murit prietenul nostru! A murit!”

***

Mărturii la Tribunal: Soţul: Intru în casa şi-mi văd femeia în pielea goală pe pat, geamul deschis, mă uit pe geam şi văd pe unul în chiloţi, alergând. Iau noptiera şi arunc după el. Soţia: Era cald. M-am dezbracat, am deschis geamul, văd cum întră dobitocul ăsta şi fără să zică ceva aruncă cu noptiera prin geam. Victima: Eu sunt sportiv. Alerg în fiecare zi pe acel traseu. Întorc capul şi văd cum zboară o noptieră spre mine… Martorul: Eu nici nu ştiu ce caut aici!!! Stăteam liniştit în noptieră…

Citeste articolul pe Cancan

 16 total views